Development.

De juiste technische oplossing voor online groei.

Website ontwikkeling.

Bijna elk bedrijf is de laatste tijd online vindbaar, maar levert de website ook winst op? Door de juiste oplossingen te vinden die passen bij jouw bedrijf, kunnen wij winst genereren door middel van je website, in plaats van verlies.

Webshop ontwikkeling.

Een webshop kan veel winst opleveren als het technisch goed in elkaar zit. Daarnaast is de gebruiksvriendelijkheid een belangrijke factor. Webity heeft ruime ervaring op beide vlakken, om van elke webshop een succes te kunnen maken.

Heb ik een website nodig?

Een website is de laatste jaren een must geworden. Klanten zoeken voordat ze met je in zee gaan informatie op over je bedrijf. Hierbij kan je denken aan reviews, wie er achter het bedrijf zit en wat eventueel jullie kosten zijn.

Door online te gaan met je bedrijf kunnen je (toekomstige) klanten makkelijk meer over je te weten komen, wat natuurlijk weer positief is voor de groei van je bedrijf.

WooCommerce webshop?

De techniek achter een webshop is erg belangrijk. Wij gebruiken bij beginnende webshops WooCommerce, omdat dit de goedkoopste en beste oplossing is voor kleine webshops.

Het is erg gemakkelijk om in WooCommerce je webshop te beheren. Hier geven we je natuurlijk een training in, voordat je webshop live gaat.

Vindbaarheid is de key.

Een website of webshop maakt geen winst als er geen bezoekers komen.

Wij zorgen ervoor dat je website of webshop volledig SEO-geoptimaliseerd is, waardoor je gratis verkeer kan binnenhalen via Google of andere zoekmachines.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mail naar [email protected] of bel naar 0223 23 40 11.