Webshop ontwikkeling.

Meer bestellingen met een gebruiksvriendelijke webshop.

Je haalt op dit moment niet het maximale uit je webshop. Veranderingen doorvoeren kost veel tijd en het aantal bestellingen moet omhoog kunnen, toch?

Willen jullie een webshop laten maken? De e-commerce websites die Webity bouwt, scoren beter dan hun voorgangers en bouwen we met de populairste plugin van WordPress, namelijk WooCommerce.

Webshop door Webity?

Een webshop kan veel winst opleveren als het technisch goed in elkaar zit. Daarnaast is de gebruiksvriendelijkheid een belangrijke factor. Webity heeft ruime ervaring op beide vlakken, om van elke webshop een succes te kunnen maken.

WooCommerce webshop?

De techniek achter een webshop is erg belangrijk. Wij gebruiken bij beginnende webshops WooCommerce, omdat dit de goedkoopste en beste oplossing is voor kleine webshops.

Het is erg gemakkelijk om in WooCommerce je webshop te beheren. Hier geven we je natuurlijk een training in, voordat je webshop live gaat.

Vindbaarheid is de key.

Een website of webshop maakt geen winst als er geen bezoekers komen.

Wij zorgen ervoor dat je website of webshop volledig SEO-geoptimaliseerd is, waardoor je gratis verkeer kan binnenhalen via Google of andere zoekmachines.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mail naar [email protected] of bel naar 0223 23 40 11.