Klanten op de automatische piloot aantrekken met online marketing.

Met alleen een website kom je er (meestal) niet. Je website heeft namelijk bezoekers nodig. Elke bezoeker is een potentiële klant, die jou geld kan opleveren.

Door slimme online marketingtechnieken helpen we om je bedrijf online meer omzet te laten genereren.

Online marketing uitbesteden 1

Elke marketing campagne van Webity is:

Data-driven opgezet

Cijfers spreken de waarheid. Wij handelen niet op ‘gut feeling’, maar handelen op basis van keiharde data.

Z

Je doelgroep staat op nummer 1

Een campagne moet niet alleen jou aanspreken, maar vooral je doelgroep. Dit is voor ons het belangrijkste speerpunt.

Gericht op conversie

Een campagne moet er niet alleen leuk uit zien, maar ook goed converteren. Wij houden altijd rekening met conversiepunten.

Webity's online marketing werkwijze.

#1

Kennismaken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking gaan we kijken wat jullie doelstellingen zijn voor de komende tijd, zodat we hiervoor plannen kunnen gaan realiseren op online gebied. Hierna ontvangen jullie een transparante offerte.

#2

Plannen

Akkoord? Mooi! Webity gaat de strategie voor jullie schrijven, zodat voor ons, maar ook voor jullie duidelijk is wat de plannen zijn voor de aankomende tijd. Wat zijn de technieken die we gaan gebruiken en wat zijn de targets? Dat schrijven we hier uit.

#3

Bouwen

We gaan aan de slag met het opbouwen van de campagnes. In dit proces overleggen we regelmatig tijdens het opbouwen. De hebben de campagnes gemiddeld binnen een week opgebouwd.

#4

Lanceren

Na hard werken en veel overleggen hebben we de campagnes gereed. We gaan alles nog controleren en daarna drukken we op de knop om live te gaan. Laat die kersverse leads maar binnenkomen!

#5

Nazorg

Bij online campagnes is het erg belangrijk om de data goed te analyseren. Hierdoor kunnen we constant de campagnes blijven verbeteren om alles efficiënter te laten verlopen, waardoor jullie op lange termijn goedkoper uit zijn.

Veelgestelde vragen.

Hoeveel kost online marketing?

De vraag wordt veel gesteld, maar zelden beantwoordt. Waarom? De prijs is namelijk afhankelijk van heel veel factoren, zoals:

  • Wat is het doel van de campagne?
  • Hebben jullie genoeg materialen?
  • Wat is jullie budget?
  • en nog veel meer…

Dit soort vragen stellen we allemaal tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek om tot een juiste offerte te kunnen komen. 

Wij rekenen een opstart tarief en een maandelijks tarief. Het opstart tarief gebruiken we om alle platformen mee in te richten, zodat we gemakkelijk van start kunnen gaan. Het maandelijkse tarief gebruiken we voor optimalisaties voor je campagnes.

Met welke advertentieplatformen werken jullie?

Wij werken met de volgende advertentieplatformen:

  • Google Ads
  • Bing Ads
  • Facebook / Instagram Ads
  • LinkedIn Ads
  • Pinterest Ads
  • en nog veel meer…

Mocht je toevallig een ander platform hebben waar je op wilt adverteren, dan is dat altijd mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

Hoe lang duurt het voordat we van start kunnen?

Zijn jullie akkoord met de offerte? Dan duurt het hooguit 2 weken voordat alles is opgezet. Dit bespreken we altijd vooraf met je, zodat je niet voor een verassing komt te staan.

Wat is de nazorg?

Webity werkt op een data-driven manier. Wij blijven de campagnes optimaliseren op basis van het gedrag van je doelgroep, zodat we constant blijven verbeteren. Hiervoor rekenen we een maandelijks tarief.

Ga voor next-level resultaten, samen met Webity.