Zoekmachine adverteren.

Betaald gevonden worden op zoekmachines.

Google is dé zoekmachine en heeft in Nederland een groot marktaandeel. Dit betekent dat van alle zoekopdrachten binnen zoekmachines, de meesten via Google plaatsvinden.

De klant is al duidelijk op zoek naar de producten en/of diensten die je aanbiedt. Als je tevoorschijn komt in de zoekresultaten van de klant, is er een grote kans dat de bezoeker op je website komt en converteert.

Waarom zoekmachine adverteren?

Je potentiële klant is altijd en overal verbonden met het internet. Organisaties zien steeds meer kansen via online kanalen.

Met zoekmachine adverteren ben je vindbaar op de plaats waar de (potentiële) klant je verwacht. Zoekmachine adverteren is een vorm van pullmarketing.

Door te adverteren in Google vergroot je jouw naamsbekendheid onder jouw doelgroep en denken zij aan jou als ze op zoek zijn naar een oplossing.

Hoeveel kost zoekmachine adverteren?

Adverteren op zoekmachines hoeft niet altijd duur te zijn. Het ligt er net aan wat voor strategie je wil hanteren om bezoekers binnen te halen. 

Wil je bijvoorbeeld gevonden worden op korte zoekwoorden, of neem je genoegen met langere zoekwoorden? Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we dit, zodat we altijd met een gepast plan komen.

Heeft zoekmachine adverteren zin voor mijn bedrijf?

Al ben je een restaurant, advocaat, boekhouder of een rijschool: met de juiste zoekmachine advertentie strategie laten we je bedrijf groeien. Beloofd.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mail naar [email protected] of bel naar 0223 23 40 11.