Een website laten maken die geld oplevert.

Een website die er niet alleen leuk uit ziet, maar ook goed converteert. Dat is precies wat wij bij Webity belangrijk vinden.

Met slimme strategieën helpen wij om van je website geen kostenpost te maken, maar een middel om extra omzet te genereren.

Website laten maken 1

Elke website van Webity is:

U

Geoptimaliseerd voor SEO

Elke website voldoet aan de algemene SEO regels, waardoor je goed wordt geindexeerd door zoekmachines.

Responsive op alle apparaten

Je website moet op alle apparaten goed functioneren, dus maken wij onze sites responsive. Of het nou mobiel, tablet of desktop is.

Gericht op conversie

Een website moet er niet alleen leuk uit zien, maar ook goed converteren. Wij houden altijd rekening met conversiepunten.

Super snel in gebruik

Korte laadtijden zorgen ervoor dat je beter wordt gevonden in Google en dat meer mensen zullen converteren op je website.

j

Zelf te beheren voor aanpassingen

Het kan erg vervelend zijn als je elke tekstuele aanpassing moet doorgeven. Je kan zelf inloggen om kleine aanpassingen te doen.

Modern vormgegeven

Bij Webity houden we altijd rekening met de laatste webdesign trends, zodat je nooit achter blijft in de markt.

Webity’s website ontwikkeling werkwijze.

#1

Kennismaken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking gaan we kijken wat jullie doelstellingen zijn voor de komende tijd, zodat we hiervoor plannen kunnen gaan realiseren op online gebied. Hierna ontvangen jullie een transparante offerte.

#2

Plannen en ontwerpen

Akkoord? Mooi! Webity gaat de plan voor jullie schrijven, zodat voor ons, maar ook voor jullie duidelijk is wat de plannen zijn voor de aankomende tijd. Wat zijn jullie eisen en wensen? Wat zijn de doelen die jullie willen behalen met de website? Dit zijn enkele vragen die hier uit voort komen.

Ook maken we in deze fase een globaal ontwerp voor de website, zodat je weet wat je kan verwachten.

#3

Ontwikkelen

We gaan aan de slag met het ontwikkelen van de website. In dit proces overleggen we regelmatig tijdens het ontwikkelen. Gemiddeld bouwen we een website binnen 2 weken, maar dit is afhankelijk van de grootte van het project en of de input tijdig wordt aangeleverd.

#4

Lanceren

Is de website goedgekeurd door jullie? Mooi! Laten we de website lanceren, zodat jullie bezoekers en potentiële klanten de website kunnen bezoeken.

#5

Nazorg

Een website is nooit in 1x helemaal compleet. Na de lancering van een website gaat we de data analyseren van het bezoekersgedrag op de website. Hieruit kunnen we nieuwe conclusies trekken, zodat we de website kunnen optimaliseren voor jullie bezoekers. Hierdoor kan de website nóg beter converteren!

Veelgestelde vragen.

Hoeveel kost een website?

De vraag wordt veel gesteld, maar zelden beantwoordt. Waarom? De prijs is namelijk afhankelijk van heel veel factoren, zoals:

  • Welke functionaliteiten heeft de website nodig?
  • Hoeveel pagina’s komen er op de website?
  • Moeten er koppelingen worden gemaakt met andere systemen?
  • Moet de website goed gaan scoren op SEO-gebied?
  • en nog veel meer…

Dit soort vragen stellen we allemaal tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek om tot een juiste offerte te kunnen komen. 

Wij werken echter uitsluitend met bedrijven met een budget vanaf €750. 

Werken jullie met een CMS?

Jazeker! Wij gebruiken WordPress als CMS, zodat jullie ook zelf aanpassingen kunnen doorvoeren zonder onze tussenkomst. Dit scheelt weer geld voor jullie en overbodig werk voor ons. Win-win situatie. 😉

WordPress is internationaal bekend en wordt veel gebruikt. Door het gebruik van WordPress is de website ook in de toekomst makkelijk te beheren en zijn jullie niet afhankelijk van Webity.

Hoe lang duurt het voordat de website klaar is?

Doorgaans duurt de ontwikkeling van een website 2 weken, maar dit is ook afhankelijk van de wensen voor de website en de beschikbaarheid van de ontwikkelaars.

Na de kennismaking gaan we kijken hoeveel capaciteit er nodig is om de website te ontwikkelen. Dit wordt behandeld in de offerte.

Wat is de nazorg?

De lancering van een website kan je zien als een eerste versie van je website. Vaak zijn er nog extra functionaliteiten nodig. Hierbij zijn we graag jullie sparringpartner, om te kijken wat de beste oplossingen zijn. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud van je website.

Ga voor next-level resultaten, samen met Webity.