Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie.

Ben je op zoek naar een manier om meer omzet te genereren met je website? Zoekmachine optimalisatie kan je hierbij helpen.

Zoekmachine optimalisatie 1
Zoekmachine optimalisatie 2

Een mooie website is niet alles!

Je hebt misschien al een mooie website, maar als er niemand op komt, is het zonde van al het werk dat je erin hebt gestoken. Zoekmachine optimalisatie helpt om de juiste klanten naar je website te leiden met de juiste content.

Met onze zoekmachine optimalisatie kun je ervoor zorgen dat je website beter gevonden wordt door mensen die op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt. Dit betekent meer bezoekers op je website, wat kan leiden tot meer omzet voor jouw bedrijf.

Webity’s zoekmachine optimalisatie werkwijze.

#1

Kennismaken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking gaan we kijken wat jullie doelstellingen zijn voor de komende tijd, zodat we hiervoor plannen kunnen gaan realiseren op online gebied. Hierna ontvangen jullie een transparante offerte.

#2

Plannen

Akkoord? Mooi! Webity gaat de strategie voor jullie schrijven, zodat voor ons, maar ook voor jullie duidelijk is wat de plannen zijn voor de aankomende tijd. Wie willen jullie bereiken en op met welke zoekwoorden gaan we dat doen? Dat schrijven we hier uit.

#3

Website optimaliseren

Een huis kun je niet bouwen op een slechte ondergrond. Bij zoekmachine optimalisatie is de ondergrond je website. We gaan je website technisch volledig doorlopen. Hier gaan we optimalisaties in doorvoeren, zodat we een goede start kunnen maken.

#4

Content optimaliseren en schrijven

We gaan een de slag met content! Om goed gevonden te worden in Google, zul je veel goede content moeten gaan schrijven. Wij doen het zoekwoordenonderzoek en gaan kijken hoe we zo hoog mogelijk in Google terecht kunnen komen op zoekwoorden die voor je bedrijf relevant zijn. Na dit zoekwoordenonderzoek, gaan we aan de slag met de content optimaliseren en meer content schrijven. Dit kunnen wij doen, maar ook jullie kunnen dit doen. 

#5

Rapporteren en optimaliseren

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces. Elke 2 weken gaan we met elkaar zitten om de resultaten door te nemen en om de strategie voor de volgende 2 weken door te nemen. Zo worden we elke dag een stukje beter. 

Veelgestelde vragen.

Hoe veel kost zoekmachine optimalisatie?

Deze vraag wordt veel gesteld, maar zelden beantwoordt. Waarom? De prijs is namelijk afhankelijk van heel veel factoren, zoals:

  • Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden?
  • Hoe veel concurrentie is er aanwezig op de zoekwoorden?
  • Hoe is de website eraan toe?
  • Schrijven wij, of jullie de content?
  • en nog veel meer…

Dit soort vragen stellen we allemaal tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek om tot een juiste offerte te kunnen komen. 

Wij werken echter uitsluitend met bedrijven met een budget vanaf € 325 per maand. 

Wanneer sta ik op nummer 1 in Google?

Eerlijk: geen idee! Geen enkel marketingbureau kan hier met 100% zekerheid antwoord op geven.

Google veranderd voortdurend haar algoritme, waardoor we hier nooit grip op krijgen.

Wel monitoren we het geregeld. Hierdoor kunnen we zien of we stijgen of zakken per zoekwoord.

Stijgt een zoekwoord? Mooi, dan gaan we ons focussen op de zoekwoorden die dalen. Is alles aan het stijgen? Laten we dan vooral gaan kijken naar meer zoekwoorden om uit te breiden!

Neem vandaag nog contact op met Webity om te ontdekken hoe zoekmachine optimalisatie jouw website kan helpen om meer omzet te genereren. Wij helpen je graag verder.

Ga voor next-level resultaten, samen met Webity.